Известие

Collapse
No announcement yet.

задни ел. стъкла на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• задни ел. стъкла на 156

Здравейте колеги, днес както си стоях на работа, и си мислех за моята манекенка(156-цата) ми хрумна една идеая. Задните ми стакла са механични чуден се дали ще мога да ги преправя на ел.. какво мислите за идеята?

Ще ти кажа,да си седиш отпред и да си гледаш кефа
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      Ще ти кажа,да си седиш отпред и да си гледаш кефа
      Този е още един луд за връзване, нали? Правилно си констатирал
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
        Този е още един луд за връзване, нали? Правилно си констатирал
        По тва време преправят ли се джамци
        И да не съм спам,ще кажа на момчето,че няма смисъл щото и без тва на половината 156-ци,не им работят задните стъкла.

Comment

Всички се много гадни убивате ми мерака за всичко сшегувам се

Comment

Първоначално публикувано от Simeones Покажи съобщение
            Не, предпазвамете от приключение и излишни разходи за нищо
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

Напротив,ще ти помогнем с каквото знаем и можем...........мерак с приказки се не гаси.....нощния с последното е много прав......

Comment

шегувам се, аз затова питам за савет, да не взема да направя някоя глупост, и да се набутам само

---------- Post added at 00:02 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

аз имам и друг вапрос, който не е много за тая тема, носачите ми много се разхлопаха, какво ще кажете за втора употреба? някоя която не е карана в бг

Comment

Няма невъзможни неща Ама ако ги сложиш, ще им се покефиш няколко пъти и ще забравиш. Аз моите за 3 години съм ги отварял 3 пъти

Ако нямаш донор подръка, според мен не си струва. Само да ти кажа ориентировъчно, че ще ти трябват поне машинките, конзоли с бутони за отзад и шофьорска с 4 бутона, както и да се прокара инсталация. Желателно също е да смениш и задните кори, понеже на твоите ще останат дупките за манивелите.

Ти си преценявай вече

А за носачите - имам един познат който само такива носачи слага. И е доволен. Там обаче всичко е на късмет, а и не издържат кой знае колко.

пп: не взимай носачи от ударена отпред кола.
                  Last edited by tonov; d.m.y г., 00:11.
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                    Няма невъзможни неща Ама ако ги сложиш, ще им се покефиш няколко пъти и ще забравиш. Аз моите за 3 години съм ги отварял 3 пъти

Ако нямаш донор подръка, според мен не си струва. Само да ти кажа ориентировъчно, че ще ти трябват поне машинките, конзоли с бутони за отзад и шофьорска с 4 бутона, както и да се прокара инсталация. Желателно също е да смениш и задните кори, понеже на твоите ще останат дупките за манивелите.

Ти си преценявай вече

А за носачите - имам един познат който само такива носачи слага. И е доволен. Там обаче всичко е на късмет, а и не издържат кой знае колко.

пп: не взимай носачи от ударена отпред кола.
                    за носачи втора рака мисля да взема защото са доста по евтини, а ми писна да наливам пари в тая кола то сайденител ли небеше после динамо ли небеше, и още куб дребни неща който дразнят, от година я имам и не е минал месец без който да не си дам половината заплата по- по нея... верно.. алфа любов страст и така на татак, но все пак си остава просто кола която трябва да те закара от тук до там...

Comment

за носачи втора рака мисля да взема защото са доста по евтини, а ми писна да наливам пари в тая кола то сайденител ли небеше после динамо ли небеше, и още куб дребни неща който дразнят, от година я имам и не е минал месец без който да не си дам половината заплата по- по нея... верно.. алфа любов страст и така на татак, но все пак си остава просто кола която трябва да те закара от тук до там...
                      На моята кола смених частите с нови и оригинални когато я купих. Вече две години нямам проблеми, с изключение на един куплунгов
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

Working...
                      X